Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

De ster van je dromen

Met een groeiende buik en een kleine spruit op komst kan je dag niet meer stuk. De ster die nu al speelt in jullie dromen, komt binnenkort spelen is jullie dagelijkse leven. Een ster staat symbool voor veel mooie dingen. Een prachtig hemellichaam dat zijn hele leven straalt. Daarom is het juist leuk om een geboortekaartje met een ster te versturen voor als jullie ster geboren is.

 

Sterren stralen overal

Op Kaartopmaat.nl kun je aan de slag met het ontwerpen van je eigen geboortekaartjes. Je kunt blanco beginnen en kiezen uit talloze achtergronden, kaders, illustraties en lettertypes. Zo kun je helemaal zelf een leuk en uniek kaartje samenstellen. En wil jij graag een geboortekaartje met ster versturen, dan kun je het zo bont maken als je zelf wilt. Tussen alle illustraties zijn genoeg sterren te vinden en ook achtergronden met sterren te over.

 

Het staat in de sterren geschreven

Is het moment eindelijk daar en is de kleine geboren, laat het dan zo snel mogelijk aan al jullie vrienden en familie weten. Als je het geboortekaartje met de ster helemaal naar wens hebt ontworpen en het juiste formaat met de gewenste enveloppen heb doorgegeven begint het verzend proces. Op Kaartopmaat.nl kun je gemakkelijk je adressen bestand uploaden waardoor de kaartjes zonder veel moeite verstuurd kunnen worden.

 

Vandaag voor drie uur je kaartjes gemaakt op Kaartopmaat.nl? Dan gaan ze vandaag nog naar het postkantoor!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>