Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een geboortekaartje origineel maken, gemakkelijk en snel

Er ligt een kaartje in de brievenbus dat er een baby is geboren. Tegenwoordig gebeurt dit veel, want er worden veel kindjes geboren. Als je zelf bevallen bent, wil je het liefst een geboortekaartje versturen dat uniek en origineel is. Daarom biedt Kaartopmaat.nl een ruim assortiment aan met leuke geboortekaartjes die je zelf uniek kunt maken!

In een korte tijd een uniek kaartje
Zelf een geboortekaartje origineel maken kost weinig tijd. Als je al een idee hebt hoe het kaartje er ongeveer uit moet komen te zien, is het kaartje met je creativiteit zo ontworpen. Plaats een leuke foto van de kleine op de voorkant en doe er een leuk kader om heen. Het toevoegen van vrolijke illustraties en teksten is ook mogelijk. En je kunt het lettertype, de kleur en plaats helemaal zelf bepalen. Hierdoor wordt het geboortekaartje origineel. Door het geboortekaartje zelf te ontwerpen, zullen de ontvangers er zeker over praten en zul je leuke reacties ontvangen.

Gemakkelijk te bestellen
Het bestellen van een geboortekaartje is ook eenvoudig. Je kunt de keuze maken om een pakketje naar je huis te sturen zodat je de kaartjes zelf op de post kunt doen of je kunt ze direct versturen. Door de gebruiksvriendelijke applicatie is het uploaden van je adressenboek makkelijk en kun je de kaartjes meteen laten versturen. De geboortekaartjes zullen de volgende dag met de post mee gaan en zullen de ontvangers jouw kaartje snel in de brievenbus hebben liggen. Wil je liever een paar dagen wachten met verzenden, kun je het ontwerp altijd op een ander tijdstip verzenden.

 

Zelf een geboortekaartje origineel maken? Laat je inspireren en voeg alle ideeën samen voor het geboortekaartje op Kaartopmaat.nl.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>