Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een mooi silhouet op je geboortekaartje

Kaartopmaat.nl heeft een nieuwe lijn met prachtige, originele designs! De kaartjes zijn mooi in zijn eenvoud en omdat ze speciaal voor de website zijn gemaakt, ook nog eens heel uniek. Tijd voor een interview met de ontwerper van deze lieve geboortekaartjes.

Het favoriete geboortekaartje van de ontwerper

Een pastelkleurige achtergrond met een lief silhouet van bijvoorbeeld een regenboog, een ooievaar of een luchtballon: de nieuwe designs zijn om bij weg te smelten.

Hoe ben je op dit idee gekomen?
“Ik kwam een plaatje tegen op internet en ik vond dat het er heel eenvoudig uitzag, maar daardoor juist heel mooi. Op Kaartopmaat.nl waren vele leuke verschillende thema’s, maar een rustig thema als Silhouetten mistte zich er nog.”

Welk kaartje is jouw favoriet?
“Het kaartje met een blauwe achtergrond en een silhouet van een jongetje op een bootje is heel eenvoudig, maar komt tegelijkertijd dromerig en speels over. Voor mij is dit kaartje extra speciaal, omdat het me aan Peter Pan doet denken.”

Bekijk zelf de silhouetten geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl!
Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>