Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een stoer geboortekaartje met graffiti

Als het wondertje is geboren, dan wil je niets liever dan het meteen aan de buitenwereld te vertellen. Je kunt de mensen allemaal persoonlijk spreken, maar je kunt ook een leuk geboortekaartje via Kaartopmaat.nl sturen. Het versturen van een standaard geboortekaartje is tegenwoordig niet origineel genoeg meer en daarom kun je nu zelf een uniek graffiti geboortekaartje ontwerpen! Houd je niet van lieve, zachte illustraties en achtergronden, ga dan zelf aan de slag met graffiti-elementen, teksten en urban illustraties.

Ontwerpen
Voor een geboortekaartje graffiti en urban illustraties zou je in eerste instantie niet gelijk kiezen. Maar doordat mensen niet meteen voor dit soort geboortekaartje kiezen, zul jij een origineel geboortekaartje versturen die niemand zal verwachten. Kies een leuk ontwerp uit en pas deze zelf eventueel verder aan. Denk bijvoorbeeld aan het veranderen van de achtergrond, het toevoegen van stoere kaders of het uitkiezen van leuke illustraties die het geboortekaartje compleet maken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een foto te uploaden. En wil je een stoer kadertje om de foto heen, kies dan zelf een leuk kader uit en maak jouw geboortekaart uniek!

Een stoer geboortekaartje
Het ontwerpen van een graffiti geboortekaartje is niet ingewikkeld. Door de gemakkelijke kaartenapplicatie kun je het geboortekaartje helemaal naar wens aanpassen. De tekst kun je uiteraard ook helemaal zelf verzinnen en aanpassen in stijl. Het geboortekaartje met graffiti en urban illustraties wordt dus een echt stoer geboortekaartje voor jullie kleine. En als je denkt dat een geboortekaartje graffiti alleen voor jongens bestemd is, dan heb je het mis. Je kunt ook een stoer geboortekaartje ontwerpen voor jullie stoere, maar kleine meid!


Ontwerp nu zelf een stoer geboortekaartje met graffiti op Kaartopmaat.nl!

 

 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>