Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een strik erop en klaas is Kees

Alles is altijd extra schattig met een strik erop. Baby’s met een strik zijn om op te eten. Daarom zijn geboortekaartjes met een strikje ook de schattigste die er zijn. Maar waar vind je leuke geboortekaartjes met een strikje? Je hoeft niet verder te zoeken, het antwoord is Kaartopmaat.nl.

 

Kies een strik

Op Kaartopmaat.nl kun je zelf je perfecte geboortekaartje helemaal naar wens ontwerpen. Met een ruime keuze uit lossen achtergronden, kaders, illustraties en lettertypes kun je aan de slag gaan. Je kunt ook eigen plaatjes of foto’s uploaden om zo het perfecte geboortekaartje te maken. Tussen alles illustraties op Kaartopmaat.nl heb je er ook een aantal strikken. Kies de leukste uit en ga aan de slag.

Made by Mama&Papa

Zo kun je op Kaartopmaat.nl een uniek geboortekaartje samenstellen. Met keuze uit wel vijftien verschillende strikken, achtergronden met strikken en kaders met strikken kun je de geboortekaartjes met het strikje zo strikkerig maken als je zelf wilt.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>