Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes fan Fryslan

Nog even en dan is er iets op deze wereld waar jullie nog trotserFries geboortekaartje op zijn dat op het mooie Friesland, jullie baby’tje wordt bijna geboren! Om het kindje meteen een warm welkom te heten is het natuurlijk leuk om het geboortekaartje een Fries tintje te geven. Het leukste is natuurlijk om dat helemaal zelf te ontwerpen! Op Kaartopmaat.nl kan dat heel gemakkelijk.

De Friese vlag en taal
De Friese vlag, het wapen van Friesland en niet te vergeten de mooie Friese taal. Wat je ook wilt, het is in het geboortekaartje te verwerken. Hoe? Heel gemakkelijk. Met de handige kaartenapplicatie maak je in een aantal stappen de mooiste kaartjes. Zo kan je eigen afbeeldingen en foto’s invoegen, kaders en illustraties plaatsen en natuurlijk je eigen Friese tekst toevoegen. Ga naar Kaartopmaat.nl en probeer het zelf!

Proefkaartje Geboortekaartje Fries
Behalve dat jouw geboortekaartjes Fries zijn, zijn ze ook nog eens heel uniek. Doordat je ze zelf maakt op Geboortekaartje.nl kun je er van op aan dat nog nooit iemand hetzelfde kaartje heeft verstuurd. Voor dat je de kaartjes (laat versturen) verstuurd, is het verstandig om een proefafdruk te bestellen zodat je kunt kijken of het kaartje helemaal naar wens is.

Bestel je jouw Friese geboortekaartjes voor 15:00 dan heb je ze de volgende dag in huis

 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>