Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Originele geboortekaart

Op zoek naar een originele geboortekaart om de geboorte van je kindje aan iedereen te laten weten? Een keuze maken tussen de vele geboortekaartjes die zowel online als in de winkel verkrijgbaar zijn, dat valt nog niet mee.

Origineel
Een originele geboortekaart typeert zich door middel van een element wat de kaart net even wat anders maakt, zoals een foto van je baby of van je zwangere buik. Een grappig tekst of een mooi gedicht maakt het extra persoonlijk. Dankzij de vele hippe designs stuit je altijd wel op een originele geboortekaart. De truc is om er een te vinden die helemaal bij jou past.

Zelf maken
Kun je echt geen keuze maken tussen al die originele geboortekaartjes? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om een geboortekaartje zelf te maken, vanuit je luie stoel nog wel. Op verschillende websites kun je met bestaande designs zelf je geboortekaartje in elkaar zetten. Kleurgebruik, illustraties en tekst: dat bepaal je allemaal zelf.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>