Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een leuke originele geboortekaart maken

Hoe kom je aan een originele geboortekaart? Je kunt voor een originele geboortekaart zelf aan de slag gaan, bijvoorbeeld met met het programma PhotoShop, of een zo origineel mogelijk exemplaar in de geboortekaarten winkel proberen te vinden. Maar een echte originele geboortekaart ontwerp je zelf, bijvoorbeeld via de website Kaartopmaat.nl; dan weet je zeker dat er geen tweede van in omloop is!

Een originele geboortekaart eenvoudig zelf maken
Door de komst van web 2.0 is het vrij eenvoudig om, zelfs met vrij weinig internet kennis, een originele geboortekaart te maken. Op Kaartopmaat.nl, een samenwerking tussen Sanoma (het grootste uitgeversconcern in Nederland) en de organisatie Create2send, heb je volledig de vrijheid om jouw ideale en originele geboortekaart te maken.

Zo kan je bijvoorbeeld op de website een eigen foto uploaden op jouw geboortekaart en deze voorzien van tal van afbeeldingen, kaders en geboorte figuurtjes, zodat je een volledig originele geboortekaart hebt.

Voorbeelden van originele geboortekaarten
Op Kaartopmaat.nl staan ook veel voorbeelden van originele geboortekaartjes. Alle kaarten zijn gecatagoriseerd, zoals klassiek, Lieve zoete meisjes, maar ook Hollands en Hip. Voor elk wat wils dus. Je kunt deze kaarten direct bestellen, maar je kunt deze ook eventueel verder aanpassen met de aanwezige geboorte elementen (leuke geboorte figuurtjes, kaders en achtergronden).

Proefdruk
Wanneer je tevreden bent met jouw ontwerp, is het raadzaam eerst even een proefdruk te bestellen. Je kunt dan exact bekijken of het ontwerp van jouw originele geboortekaartje past bij jouw verwachtingen.

Een originele geboortekaart maak je gemakkelijk en snel via Kaartopmaat.nl

 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>