Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Originele geboortekaartjes

Is het al tijd familieleden en vrienden op de hoogte te stellen van de geboorte van jullie kind? Niets is in dat geval leuker dan het versturen van originele geboortekaartjes. Verras iedereen met de gekste, vrolijkste en meest kleurrijke kaartjes. Alles bepaal je vanachter je computer op Kaartopmaat.nl. Ga voor een thema naar jou keuze!

Thema
Er zit vast wel een thema voor je tussen. Vind je het leuk om een hippe, trendy kaart te maken? Of misschien hou je van klassieke vormen en kleuren. Er zijn nog veel meer thema’s om originele geboortekaartjes mee te ontwerpen. Denk aan:

  • Hollands
  • Lieve, zoete meisjes
  • Stoere, vrolijke jongens
  • Retro vintage
  • Stijlvol
  • Vrolijk

Origineel
Als je helemaal geen zin hebt in een bepaald thema dan is dat natuurlijk geen probleem. Als ouder bepaal je zelf hoe de originele geboortekaartjes er uit komen te zien. Voeg zelf afbeeldingen toe vanaf je computer. Zo kan je je originele geboortekaartje echt origineel maken omdat je eigen kind op de kaart schittert. Voeg daarnaast afbeeldingen toe die wij voor je klaar hebben gezet, om het plaatje compleet te maken.

Help!
Onduidelijk? Wij snappen dat de originele geboortekaartjes er piekfijn uit moeten zien voordat ze de deur uitgaan. Op de website vind je een helpfunctie die je per stap helpt om verder te komen. Indien deze functie de onduidelijkheid nog niet volledig wegneemt, kunt u contact opnemen met de helpdesk. Ook dit gaat online en wordt weergeven wanneer je je op de helppagina bevindt.

Maak originele geboortekaartjes op Kaartopmaat.nlLeave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>