Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Originele geboortekaartjes stijlen

Als het tijd is voor geboortekaartjes, betekent het dat jullie kindje bijna geboren is. De geboorte van een baby is erg speciaal. Er is een nieuw leven op aarde, maar niet zomaar een nieuw leven, een stukje van jezelf is op de wereld gekomen. Niets is natuurlijk leuker dan dit aan iedereen te vertellen. Hoe kan dat beter dan met originele geboortekaartjes.

Er zijn honderden geboortekaartjes voorbeelden, maar welke moet je nu kiezen? Je wilt natuurlijk niet per ongeluk eenzelfde kaartje versturen als die van één van je vrienden, maar je wilt uiteraard ook geen standaard kaartje. Het leuke van Kaartopmaat.nl is dat je het geboortekaartje helemaal zelf kunt ontwerpen.
Uniek
Je kunt hier kiezen uit verschillende stijlen (bijvoorbeeld: klassiek, retro, stoer of hip) en van daaruit zelf  het kaartje verder bewerken. Een eigen tekst plaatsen, kadertjes toevoegen en/of verschillende kleuren gebruiken. Zo krijg je altijd originele geboortekaartjes en zal het kaartje nooit hetzelfde zijn als die van anderen.

Bij Kaartopmaat.nl kan je kiezen om een voorbeeldkaartje thuis te laten bezorgen, zodat je kunt zien of jouw geboortekaartje helemaal naar wens is. Ben je helemaal tevreden? Dan bepaal je of je jouw originele geboortekaartjes eerst laat thuisbezorgen, waarna je zelf het adres er handmatig op schrijft en per post verstuurt, of dat je ze meteen laat bezorgen bij de geadresseerden (je levert hiervoor een Excel adressenbestand aan en Kaartopmaat.nl regelt de rest!).

Kijk nu dus snel op Kaartopmaat.nl en bestel jouw originele geboortekaartjes.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>