Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Up in the air

Wie kent het niet? Het romantische liefdessprookje van deze tijd. Hij zorgt ervoor dat iedereen aan boord van de Boeing 747 een koffietje of theetje drinkt en met de riemen vast luistert naar waar de nooduitgangen zitten. Zij zorgt ervoor dat deze nooduitgangen niet gebruikt hoeven te worden en dat het vliegtuig veilig opstijgt en veilig landt. Halverwege het gangpad ontmoeten zij elkaar en toen was de liefde daar.

 Liefde in de lucht

Het vliegtuig is niet alleen hét vervoersmiddel om jou over de hele wereld te brengen waar je maar heen wilt. Maar ook dé plek om je liefde te ontmoeten. Als je hoog in de lucht zweeft, ver weg van alle zorgen en het dagelijkse leven en er ligt een jongeman kwijlend op je schouder te snurken, wie wordt er dan niet opslag verliefd? Zijn jullie verliefd geworden in de lucht? Laat dat dan zien met het versturen van leuke geboortekaartjes als een vliegticket.

Klus het zelf

Op Kaartopmaat.nl kun je zo je eigen geboortekaartje samenstellen als dat je zelf wilt. En vinden jullie het leuk om geboortekaartjes te versturen die op een vliegticket lijken? Dan kan dit natuurlijk ook! Met alle achtergronden, kaders, illustraties en lettertypes kun je precies het kaartjes maken hoe jullie het zelf willen. Dus als jullie het leuk vinden om stoere geboortekaartjes te maken die lijken op een vliegticket, kun je met wat knip en plak werk je eigen kaartjes maken.

Symbolisch

Het krijgen van een kind is de meest fantastische reis die je ooit gaat maken. Een avontuurlijke reis die je de rest van je leven doorgaat en bijblijft. Op Kaartopmaat.nl vind  je heel veel leuke geboortekaartjes die je kunt versturen. Symbolisch of gewoon heel erg leuk, grappig of lief.

Kijk voor de allerleukste geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>