Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Fabulous vintage

De laatste tijd worden de jaren 20 tot en met 70 steeds hipper. Retro en vintage zijn het helemaal op gebied van kleding en huisinrichting. In de stijlen uit de jaren 1920 tot 1970 wordt nieuw leven geblazen. Nu kun je ook vintage geboortekaartjes versturen en hierdoor je kindje op een hippe en retro manier op de wereld welkom heten. Op Geboortjekaartje.nl heb je keuze uit talloze vintage geboortekaartjes.

 

Vintage

Vintage staat voor ergens een nieuw leven in blazen. Deze term komt vooral voor bij haute couture. Maar vintage betekent ook een zeer goed jaar, voornamelijk refererend aan een goed wijnjaar. Dit alles bij elkaar klink als een goede combinatie om te kiezen voor vintage geboortekaartjes.

 

Eigen stijl

In de tijd waar vintage vandaan komt, waren er nog geen computers. Dus even achter de computer kruipen en een geboortekaartje maken was geen optie. Maar gelukkig op de dag van vandaag is dit wel mogelijk! Op Kaartopmaat.nl maak je in een handomdraai vintage geboortekaartjes. Uit een groot assortiment kun je een hip kaartje kiezen en indien gewenst aanpassen. Je kunt aan de slag met je eigen creativiteit en je vintage geboortekaartjes helemaal zelf ontwerpen.

 

O zo snel

Bij de ‘tijd is geld’ mentaliteit van 21ste eeuw sluit Kaartopmaat.nl perfect aan. Het is makkelijk om een kaartje te maken en je kan net zo veel tijd eraan besteden als je zelf wilt. Heb je vandaag voor 15.00 uur leuke vintage geboortekaartjes ontworpen? Dan gaan ze vandaag nog op de post!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>