Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaart retro

Retro geboortekaartjes zijn helemaal van nu. Retro staat als het ware voor een terugblik op vroeger. Veel mensen vonden het vroeger allemaal veel beter dan nu en daarom hangen er vaak fijne herinneringen aan spullen die aan vroeger doen denken. Die trend heeft zich ook doorgezet in geboortekaartjes en daarom wijden we een artikel speciaal aan retro geboortekaartjes.

Retro geboortekaart
Hoe ziet zo’n retro geboortekaart er dan uit? Denk bijvoorbeeld aan de ronde vormen en de kleuren oranje en bruin uit de jaren zeventig. Of die oude lieve vintage poëzie plaatjes van vroeger. In deze vrolijke collage kom je ze allemaal tegen.

Een retro geboortekaart zelf maken
Je kunt een retro geboortekaart ook zelf aanpassen qua kleur en inhoud. Dat doe je op Kaartopmaat.nl. De applicatie is makkelijk en handig in gebruik waardoor je geen grafisch talent hoeft te zijn om zelf een geboortekaartje te ontwerpen. Zie je in een van de voorbeeldkaarten op de website een leuk element dat je op je geboortekaartje wilt, maar bevalt de rest niet? Dan kies je de voorbeeldkaart en pas je het gewoon even aan. Simpel én leuk!

retro geboortekaartjes


U kunt niet meer reageren.