Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Gouden oude

Nieuw is niet altijd beter. Natuurlijk is nieuw leuk, denk aan de Ipad, nieuwe schoenen en de nieuwste Mercedes. Maar oud, oud blijft goud. Gouden oude muziek, gouden oude films, oude vertrouwde vriendschap, oude whisky. Soms is retro beter dan nieuw. Daarom biedt Kaartopmaat.nl een geweldig assortiment aan retro geboortekaartjes.

 

Retro geboortekaartjes

Hoe retro de geboortekaartjes worden kun je zelf bepalen. Om wat inspiratie op te doen en op goede ideeën te komen staan er op Kaartopmaat.nl een heleboel voorbeeld kaarten ontworpen door de beste designers. Zo kun aan de slag met de ontworpen kaarten van de designers. Vind je de kaart perfect zo? Naam invoeren en verzenden maar. Je kunt ook eigenhandig alle aspecten van de kaarten aanpassen en veranderen.

 

Ontdek de retro designer in jezelf

Ook kun je op Kaartopmaat.nl aan de slag met het ontwerpen van je eigen geboortekaartjes. Begin met een blanco achtergrond en ga aan de slag met de achtergronden, kaders, illustraties en verschillende lettertypes van de website. Ga er lekker voor zitten want het ontwerpen van je eigen retro geboortekaartjes is enorm leuk om te doen.

Er is niets persoonlijker dan een uniek ontworpen geboortekaartje voor jullie kleine spruit. Wat zullen jullie vrienden aangenaam verrast zijn!

 

De leukste retro geboortekaartjes maak je zelf op Kaartopmaat.nl!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>