Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Nostalgische geboortekaartjes

In een moderne tijd waarin de ontwikkelingen zo snel gaan dat ze bijna niet meer bij te houden zijn, is het erg fijn om af en toe terug te denken aan vroeger. Daarom heeft Kaartopmaat.nl een aantal leuke nostalgische geboortekaartjes.

Poëzie plaatje op je geboortekaartje
Op de online kaartenservice van Kaartopmaat.nl, waar je zelf je geboortekaartje kunt maken, kun je er ook een nostalgisch effect aan toe voegen door bijvoorbeeld zo’n leuk ouderwets poëzie plaatje toe te voegen. Daarnaast kun je ook een foto van je baby uploaden om de nostalgische geboortekaartjes ook persoonlijk te maken. Je moet natuurlijk wel aan iedereen kunnen laten zien hoe lief jullie baby is!

Retro geboortekaartje
Een andere stijl die je kunt gebruik om je geboortekaartjes nostalgisch te maken, is de retro stijl. Retro verwijst naar vroeger, toen de inrichting van huizen werden gekenmerkt door ronde vormen, vaak in oranje en bruin uitgevoerd. Dat zie je ook terug in de nostalgische geboortekaartjes van Kaartopmaat.nl.

Zie hieronder een aantal voorbeelden van nostalgische geboortekaartjes die je zelf kunt maken.

 

 

 

 

 

 

 Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>