Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Retro geboortekaartjes

De vraag die veel ouders stellen is “Wat voor geboortekaartje moet ik laten maken en/of bestellen?” Bij Kaartopmaat.nl kan het je  geboortekaartjes helemaal zelf maken. En tegenwoordig zijn de retro geboortekaartjes een nieuwe trend.

Nieuwe technologie
Als je een zoon of dochter krijgt is het eerste waar je altijd aan denkt ‘we moeten een geboortekaartje laten maken’.  Tegenwoordig is de technologie zo vooruit gegaan dat Kaartopmaat.nl het concept om eigen geboortekaartjes te maken op de markt heeft gebracht. En het is niet moeilijk!

Retro
Er zijn super veel verschillende soorten geboortekaarten. Je hebt onder andere de klassieke kaartjes maar je hebt ook andere zoals retro geboortekaartjes. Het woord zegt het al, oude stijlen terug brengen. Ken je die leuke shirts van de jaren 70 nog? Met die ruitjes en rondjes en een wat donker beige kleur of een mooie groene kleur. Of kan je die oude zwart/wit tv’s nog herinneren? Dat is allemaal retro.

Voorbeeldjes en bewerken
Dit thema kan je nu ook gebruiken voor op jouw geboortekaart. Kaartopmaat.nl heeft ter inspiratie al een aantal retro geboortekaartjes op de website staan. Als er één tussen zit die jij leuk vindt kan je die gebruiken en verder bewerken. Vanzelfsprekend kan je de tekst op de kaart veranderen, daarnaast kan je ook nog een extra kadertje gebruiken of verwijderen. Ook kan je nog een figuurtje toevoegen.

Zelf maken
Door de technologie van tegenwoordig kan je bij Kaartopmaat.nl ook jouw eigen retro geboortekaartjes creëren. Je hebt allemaal verschillende retro achtergronden, kadertjes en figuurtjes. Natuurlijk heb je ook een speciaal retro lettertype.

Wacht niet langer en ga snel naar Kaartopmaat.nl want je kan nu jouw geboortekaartje zelf ontwerpen!Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>