Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaart tekst

“Wat je zegt, ben je zelf”, luidt het Hollandse gezegde. Een kinderspreuk, maar daarom niet minder waar. Ieder pasgeboren baby’tje is uniek. En dus verdient elke ouder het: een bijzonder geboortekaartje met een bijzondere geboortekaart tekst voor een bijzonder kindje.

Hollandse kaarten
Zonder dat je er als trotse ouder erg in hebt, wordt ten volle het typisch Hollandse er met de paplepel ingegoten. En gelijk hebben we. Er is niets leukers dan de vrolijke tulpen, de Hollandse lekkernijen zoals drop en kaas, de molens met koeien in de wei en Delfts blauw servies.

Ruime collectie
Op Kaartopmaat.nl is er keus uit een ruime collectie Hollandse geboortekaartjes. Creëer een persoonlijk geboortekaartje met de naam van je zoontje of dochtertje op de voorkant. Maak het geheel eigen door geboortekaart tekst toe te voegen, foto’s te uploaden en kleuren, kaders en achtergronden te plaatsen.

Vertel het door
Met deze geboortekaartjes breng je jouw zegepralende bericht met een eigen geboortekaart tekst van je pasgeboren baby op een unieke manier naar buiten. Hollands, vrolijk én persoonlijk. Wat zo is het wel: wat je zegt, ben je zelf.

Deze Hollandse en vele andere geboortekaarten zijn te maken op Geboortjekaartje.nl

 


U kunt niet meer reageren.