Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaart teksten

Het design van een geboortekaart is heel belangrijk en erg persoonlijk. Maar welke teksten zet je op je geboortekaart? Lees hier welke soorten teksten jij op je geboortekaart kunt zetten.

Een gedichtje
Een gedichtje heb je in verschillende vormen. Grappige gedichtjes, waarin de geboorte van het kind wordt aangekondigd, of een gedichtje over hoe bijzonder het is om een gezond kindje op de wereld te zetten: er zijn veel gedichtjes op het internet te vinden en bij dit artikel laten we een aantal gedichtjes zien die je kunt gebruiken. Sommige mensen houden helemaal niet van een gedichtje. Kaartopmaat.nl heeft voor jou een paar hele leuke gedichtjes geselecteerd. Zo ziet het er uit op een geboortekaartje:

Een aankondiging
Zinnen als: ‘welkom lief klein wonder’ of: ‘dolgelukkig en blij, met ons lieve meisje erbij!’ zijn eigenlijk mini-versies van gedichtjes. Die kun je gebruiken om je baby welkom te heten, wat natuurlijk een groot feest is! Hieronder zijn nog meer van dat soort aankondigingszinnen te zien. De geboortekaarten die je in dit artikel ziet, komen van Kaartopmaat.nl. Zij hebben een nieuwe serie geboortekaarten die volgende week online komen. Hier zie je alvast een voorproefje. Zelf kijken naar de nieuwe serie kan op de website. Kies ‘ontwerp zelf een kaart’, kies een achtergrond en dan de rubriek ‘textiel’.

 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>