Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Tekst op geboortekaartje

Een tekst op het geboortekaartje is erg belangrijk, maar het valt niet mee om de juiste uit te zoeken. Je kunt een gedichtje gebruiken om te laten zien hoe belangrijk de geboorte van het kindje voor jullie is, of je kiest voor een welkomstbericht voor de kleine. Of gewoon allebei natuurlijk! Doe hier inspiratie op met verschillende voorbeeldteksten.

Een welkomstberichtje
Jullie baby is verhuisd van de veilige, warme buik van mama naar de koude buitenwereld waar hij of zij zelfstandig moet ademen en eten. Dat is best een schok en een aanpassing voor zowel de baby als papa en mama. Maar natuurlijk zijn jullie en jullie vrienden en familie hartstikke blij met dat wondertje! En daarom kan een tekst op het geboortekaartje ook uitstekend gebruikt worden voor jullie baby welkom te heten. Zie hieronder een voorbeeldtekst geboortekaartje:

Een gedichtje
Jullie zijn beiden in de wolken en dat mag natuurlijk terugkomen door middel van tekst op jullie geboortekaartje! Kort, lang, super zoet of grappig: hier onder geven we je een zo divers mogelijk aanbod van de leukste tekstjes.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>