Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Tekst voor op geboortekaartje

Jullie kleintje is op de wereld gezet en het is feesten geblazen! Deze bijzondere dag en natuurlijk jullie bijzondere lieverd, moet met al jullie familie, vrienden en kennissen gevierd worden. Hoe anders dan met een mooie, bijzondere en eigen
geboortekaartje. Eigen, dus eigen tekst voor op geboortekaartje, eigen kleuren, eigen kaders en ga zo maar door. Kaartopmaat.nl biedt jullie de mogelijkheid om al deze keuzes zelf te maken.   

tekst voor op geboortekaartjeUnieke eigen woorden
Bij een uniek baby’tje hoort natuurlijk een uniek geboortekaartje met een speciale en persoonlijke tekst voor op geboortekaartje. Niets is meer bijzonder dan een eigen stuk tekst over jullie eigen schattebout. De website beschikt over een ruime collectie kaarten voor iedere gelegenheid. Voor ieder kaartje krijg je de mogelijkheid om jouw kaart volledig naar eigen hand te maken. Het is dus ook mogelijk om dat stukje speciale tekst op de geboortekaart te zetten.

Lettertypes, formaten en foto’s
Je kunt kiezen uit vele lettertypes, formaten en natuurlijk kleuren voor jouw tekst voor op geboortekaartje. Wordt jouw jongetje een stoere jongen, dan kies je voor het stoere lettertype. Voor je lieve kleine meid ga je voor een rustiger lettertype en kleur. Een eigen foto van de kleine mag natuurlijk ook niet ontbreken! Het is allemaal aan jou om een prachtig geboortekaartje te maken met excentrieke tekst voor op geboortekaartje.

Eigen tekst voor op geboortekaartje maak je op Kaartopmaat.nl.


U kunt niet meer reageren.