Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes met leuke dieren

geboortekaartjes dierenBaby’s en dieren; twee schattige wezentjes die eigenlijk altijd al onafscheidelijk zijn geweest. Dieren als figuurtjes afgebeeld op allerlei speelgoed, tekeningen van diertjes, maar ook alle knuffels zijn dieren. Kortom, dieren zijn leuk en geven baby’s een vertrouwd gevoel. Op de geboortekaartjes van je zoontje of dochtertje zijn ze daarom ook onmisbaar! Kaartopmaat.nl speelt hier op in met geboortekaartjes van dieren.

Dieren silhouetten
Het thema Dieren silhouetten telt bijna 30 voorbeeld geboortekaarten waaruit je kunt kiezen om vervolgens een geheel persoonlijk geboortekaartje online te ontwerpen. Door het strakke design zijn deze geboortekaartjes met dieren modern in de uitstraling. Dus dit is leuk voor je om te gebruiken als je rustige, maar zeker ook vrolijke geboortekaartjes met dieren wil.

Huisje, Boompje, Beestje
Kaartopmaat.nl heeft ook het thema Huisje, Boompje, Beestje, een thema waarin veel wit is gebruikt. De contouren van de illustraties zijn goed zichtbaar. Is dit helemaal jouw smaak? Kies dan uit een van de 38 voorbeeld geboortekaarten of begin zelf vanaf een blanco vel. Welke dieren heb jij gebruikt om tot jouw ideale geboortekaartje te komen binnen dit thema?

Beestenboel
Houd je meer van een geboortekaartje met wat meer kleurtjes en versieringen? Dan is er nog het thema Beestenboel. Hierin vind je 22 voorbeeld geboortekaarten met, zoals het thema al zegt, een beestenboel. De geboortekaartjes zijn versierd met allerlei dieren. Uiteraard kan je er voor kiezen om hier en daar nog wat aan te passen, zodat het echt jouw eigen ideale geboortekaartje wordt. Welke aanpassingen heb jij gedaan om het geboortekaartje uniek te maken?

geboortekaartjes dieren

Is een geboortekaartje met diertjes en beestjes iets voor jouw dochtertje of zoontje? Kies dan uit een van deze drie thema’s op Kaartopmaat.nl.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>