Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Het nieuwe thema Hout staat online

Ben je op zoek naar een leuk en origineel geboortekaartje voor jullie kleine? Neem dan eens een kijkje op Kaartopmaat.nl. Sinds kort staat hier het nieuwe thema Hout online. Dit thema bevat de origineelste kaartjes, wanneer je zo’n geboortekaartje stuurt kun je er van op aan dat het bij iedereen in de smaak zal vallen en het kaartje nog lang bewaart blijft.

Een leuke combinatie
Wat je van een geboortekaartje uit het thema Hout kunt verwachten? Zoals de naam al zegt zie je in het thema veel ‘hout’. Uiteraard geen echt hout maar een houtprint. Ook is er op de meeste geboortekaarten plaats voor een grote foto en worden de kaartjes gesierd met leuke vrolijke kleurtjes. Deze combinatie zorgt voor een uniek geboortekaartje.

Ontwerp zelf
Is dit geboortekaartje nog niet uniek genoeg voor jullie? Dan is het ook nog mogelijk om het kaartje aan te passen naar eigen smaak. Voeg bijvoorbeeld leuke illustraties toe, plaats/verander het kader of verzin zelf een leuk gedichtje voor op de achterkant. Dit alles is heel erg eenvoudig en leuk om aan te passen in de kaartenapplicatie op Kaartopmaat.nl.

Proefkaartje
Nadat jullie het perfecte geboortekaartje uit het thema hout hebben gekozen dan is het tijd op te gaan bestellen. Het is slim om eerst een proefkaartje te bestellen. Je kunt dan checken of alles naar wens is en of er nog dingen anders moeten. Als er niets veranderd hoeft te worden dan kun je er voor kiezen om de kaartjes te laten verzenden of ze in een pakketje naar je huis te laten sturen en ze zelf te verzenden.

Geboortekaartjes hout Bekijk het nieuwe thema Hout op Kaartopmaat.nl


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>