Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Het nieuwe thema: Scrapbook!

Geboortekaartjes heb je in allerlei vormen en uitvoeringen. Maar wil jij graag bijzondere geboortekaartjes met verschillende items erop ‘geplakt’? Dan kun je flink je gang gaan met het nieuwe thema genaamd Scrapbook!

Plakboek elementen
Geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl kun je zo uniek maken als je zelf wilt. Bij het nieuwe thema kun je verschillende losse plakboek elementen toevoegen. Strikjes, bloemetjes, knopen en linten, je kunt allerlei soorten items toevoegen. Kies een passende achtergrond en plaats er eventueel een leuke foto en je ontwerpt een uniek kaartje die nog nooit eerder is ontvangen.

Zelf aan te passen
Als je de voorbeeldkaarten al helemaal perfect vindt voor jullie kleine, dan kun je deze uiteraard ook gewoon gebruiken. Verander de gegevens van jullie wondertje en het kaartje is eigen. Het is maar net wat je zelf wilt. Het veranderen van de achtergrondkleur is ook mogelijk of heb je er liever een andere kader op? Dan pas je dit uiteraard ook gewoon zelf aan!

Bijzonder genoeg? Bestellen maar!
Na het ontwerpen van de bijzondere geboortekaartjes met allerlei verschillende plakboek items erop, zijn ze klaar om te bestellen. Als je nog een beetje twijfelt over jouw ontwerp, dan kun je altijd een proefkaartje bestellen. Deze krijg je thuis gestuurd en mocht het ontwerp nog niet helemaal naar wens zijn, kun je jouw ontwerp altijd nog aanpassen. De bijzondere geboortekaartjes meteen versturen kan natuurlijk ook of laat een pakketje naar je eigen adres verzenden. Alles is mogelijk en het kost weinig tijd!

Nieuwsgierig geworden naar de geboortekaartjes in het nieuwe thema Scrapbook? Neem dan snel een kijkje op Kaartopmaat.nl!

 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>