Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Het zonnetje in huis

Het leek wel of er geen einde aan kwam, de afgelopen winteGeboorterkaartje zomerr was weer koud en guur. Gelukkig wordt het steeds warmer en voor je het weet is het zover: het is zomer! Deze zomer wordt een hele speciale voor jou, want jullie kindje wordt geboren. Dit is natuurlijk een top combinatie. Net als de zomer, zal jouw kindje je warmte geven en zal iedereen van hem/haar houden. Verstuur daarom op Geboortekaartjes.nl geboortekaartjes in zomer stijl!

Seizoenen
Een geboortekaartje is meer dan een mededeling dat jullie kindje, het is een kaartje waar mensen vrolijk van worden. Helemaal met geboortekaartjes in zomer stijl komt dat helemaal goed. In het nieuwe thema ‘Seizoenen’ op Kaartopmaat.nl staan tal van leuke schattige zomer geboortekaartjes! Zie je een kaartje die je heel leuk vindt, maar net één dingetje anders wil hebben dan kun je dat helemaal veranderen.

Ontwerp jouw Zomer geboortekaartjezomer geboortekaartje
De collectie op Kaartopmaat.nl zijn op zichzelf al uniek, maar wil jij een geboortekaartje versturen die echt nog nooit eerder is verstuurd? Ontwerp dan jouw kaartje helemaal zelf! Dit kan in een aantal heel simpele stappen. Je begint met een blanco kaartje, voegt onder andere een kader, afbeeldingen en een tekst toe en klaar ben je! Met de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie is het zelf maken van zomer geboortekaartjes super leuk en makkelijk!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>