Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Hippe geboortekaartjes

Voor originele en hippe geboortekaartjes kun je sinds enige tijd terecht op Kaartopmaat.nl. Hier worden niet alleen smaakvol ontworpen kaartjes aangeboden, maar wordt ook het volledige drukwerk en de verzending verzorgd. Een fantastisch initiatief waar aanstaande ouders meer en meer gebruik van maken. Kaartopmaat.nl biedt namelijk niet alleen meer keus, maar brengt ook exclusieve ontwerpen en een uitgekiend servicepakket.

Speciale collectie hippe geboortekaartjes
De collectie is onderverdeeld in verschillende categorieĆ«n, waaronder eentje met ‘hippe geboortekaartjes’. Andere zijn bijvoorbeeld romantisch, klassiek, retro en Hollands. Ga je voor hip dan zie je kleurrijke kant en klare voorbeelden, maar… je kunt op deze site ook zelf een hip ontwerp samenstellen. Door verschillende achtergronden, kaders en afbeeldingen te combineren creĆ«er je een uniek geboortekaartje dat nog niet eerder bestond!

De extra service van www.Kaartopmaat.nl
Deze website is een initiatief van Create2send en Nederlands grootste uitgever van tijdschriften, Sanoma, het onderdeel Jonge Gezinnen. Een combinatie die garant staat voor perfecte kwaliteit en betrouwbare service. Hippe geboortekaartjes kun je hier met een gerust hart bestellen en laten bedrukken met een originele tekst. Ga je voor het volledige servicepakket, dan wordt ook de verzending perfect voor je geregeld via TNT Post. Keurig volgens het door jouw aangeleverde adressenbestand. Een ideale service waar jonge ouders steeds meer gebruik van maken!

Ga voor een hip geboortekaartje naar Kaartopmaat.nl!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>