Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Hollands geboortekaartje populair

Het Hollands geboortekaartje in traditioneel delftsblauw is op dit moment mateloos populair op www.Kaartopmaat.nl. Dagelijks komen de bestellingen binnen bij deze online geboortekaartjes service. Want o.a. ook dankzij Linda de Mol’s onverbiddelijke zaterdagavondhit zijn de klompjes en molentjes dit jaar overal om ons heen. Jonge aanstaande ouders haken hier op in en sturen een Hollands geboortekaartje rond om de komst van hun gezonde Hollandse zoon of dochter aan te kondigen!

Hollands geboortekaartje: van kitsch tot cool
Decennialang hebben we Hollandse motieven afgedaan als kitsch. Maar kijk, vandaag de dag zijn ze ineens weer cool! Wil je dus als nieuwbakken ouders een statement afgeven aan je familie en vrienden, dan doe je dat met een vette knipoog door een Hollands geboortekaartje te kiezen. De leukste voorbeelden vind je op Kaartopmaat.nl, een initiatief van Create2send en Sanoma, het onderdeel Jonge Ouders. Op deze site kun je trouwens niet alleen geboortekaartjes bestellen, maar eventueel ook direct naar de geadresseerden laten verzenden met TNT Post.

Ook leuk voor vrienden en relaties in het buitenland
De rest van de wereld heeft nog nooit van ‘Ik hou van Holland’ gehoord. Een Hollands geboortekaartje is dáár gewoon een toepasselijke afbeelding uit het verre Nederland. Heb je veel buitenlandse adressen? Kijk dan direct op www.Kaartopmaat.nl. Voor een smaakvolle interpretatie van wat in de rest van de wereld als typisch Hollands wordt beschouwd!

Zoek je een leuk Hollands Geboortekaartje? Kijk dan snel op Kaartopmaat.nlLeave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>