Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Tips over het maken van foto’s

Wil jij ook de ideale foto maken voor op jouw kaart? Maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen? Hieronder kan je een aantal tips vinden over het maken van de juiste foto op jouw kaart.

Het ligt er natuurlijk wel aan waar je een foto van wilt maken. We geven wat tips over het maken van een foto van een baby.

Tip 1:
Tegenwoordig kan je met een digitale fotocamera vele foto’s achter elkaar maken. Neem hier dan ook gebruik van. Hoe meer foto’s je maakt, hoe meer kans er is dat de perfecte foto er tussen zit. Omdat je vele foto’s maakt, is een groot geheugenkaartje wel een must. Daarom is tip 1: Een groot geheugenkaartje is een must.

Tip 2:
Zorg dat je altijd een camera in de buurt heb liggen. Als jullie kleine net een leuke houding geeft of iets leuks doet met zijn/haar gezichtje, is het vervelend als je eerst naar de andere kant van het huis moet gaan. Daarom is tip 2: Hou de camera altijd op handbereik.

Tip 3:
Waar je ook rekening mee moet houden is dat de meeste camera’s een kleine vertraging  hebben met het maken van de foto. Het moment wat je wilt hebben staat vaak niet op de foto. Probeer daarom te anticiperen. Denk je dat er een leuk momentje aankomt, pak alvast de camera en begin foto’s te maken. Ga daarna ook gewoon nog verder met foto’s maken, er kan namelijk nog iets leuks achteraan komen. Dus tip 3 is: Anticipeer en probeer al voordat er iets is foto’s te maken.

Als je de perfecte foto gevonden heb, moet die natuurlijk wel op de geboortekaart. Op Kaartopmaat.nl kan je jouw eigen geboortekaartjes maken met foto.

Ga daarom snel naar Kaartopmaat.nl om jouw foto te plaatsen op een eigen gemaakte geboortekaart.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>