Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een trendy geboortekaartje voor hippe ouders!

Verwacht je binnenkort een kleintje en ben je op zoek naar een trendy geboortekaartje? Op Kaartopmaat.nl staan tal van voorbeelden! Ook kan je daar je eigen creatieve ei kwijt met de vele ontwerp mogelijkheden.

Een echt trendy geboortekaartje
Voor een dochter is het bijvoorbeeld leuk om een trendy geboortekaartje met veel verschillende kleuren te maken. Denk bij een zoontje bijvoorbeeld eens aan een trendy kaartje met een stoere look. De kleur blauw wordt nog steeds veel in trendy kaartjes toegepast en kan je bijvoorbeeld met groene elementen afwisselen.

Maak je eigen ontwerp
Het ontwerpen van je kaartjes gaat heel gemakkelijk via de online applicatie van Kaartopmaat.nl. Gebruik bijvoorbeeld de optie om een foto te uploaden. Ook het plaatsen van mooie figuurtjes en kadertjes is zo gepiept. Maak dus binnen een paar minuten een trendy geboortekaartje van je kleine hippe schatje op Kaartopmaat.nl!

 

 

 

 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>