Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

De foto op het geboortekaartje

Een geboortekaartje met een foto is meteen een heel eigen uniek kaartje. Maar niet elke foto doet het goed op een kaartje, hoe schattig ook. Een paar praktische tips:  

Let op de kwaliteit van de foto
Een foto wordt in druk meestal donkerder – dus kies voor een lichte foto. Een foto vanaf 1 mb heeft voldoende resolutie om mooi gedrukt te worden. Foto’s genomen met een telefoon hebben vaak een lage resolutie.
Voordat je de foto op het kaartje plaatst, kan je de foto eerst voorbewerken op een pc of laptop, zoals het wegsnijden van delen van de achtergrond. Eenmaal op het kaartje ge-upload, kan je de foto vergroten of verkleinen. Het is ook mooi als de kleuren van de foto matchen met de kleuren van het kaartje. 

Hoe plaats je de foto op het kaartjeJe kan een foto op verschillende manieren op een kaartje plaatsen.
Zoals bladvullend, over een hele kant van het kaartje, zonder verdere illustraties of versiering, met misschien alleen de naam. Voor een bijzonder en speciaal kaartje zet je de foto van jullie baby op de cover van onze serie ‘Covers’.Je kan de foto ook in een kader zetten. Er zijn kaders in alle verschillende stijlen ontworpen, waardoor de foto in een lijstje tegen de achtergrond komt te staan. Een heel apart effect geeft de serie ‘Droomwereld’, waarbij het kader geen lijstje is, maar de foto onderdeel wordt van de dromerige achtergrond.


U kunt niet meer reageren.