Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Het ontwerpen van een uniek geboortekaartje

Voor de bevalling moet je allerlei dingen zoals de babykamer inrichten, kleertjes kopen en zorgen dat alles in huis is. Dan lijkt de bevalling het enige wat nog moet gebeuren, maar dan komt er nog een belangrijk punt, de geboortekaartjes. Kies jij liever een standaard geboortekaartje of ben je liever wat creatiever en ontwerp je je geboortekaartje helemaal zelf? Op Kaartopmaat.nl kan het allebei.

Tips
Bij het ontwerpen van het geboortekaartje kun je alles naar wens aanpassen. Je kunt de achtergronden van alle geboortekaartjes veranderen, leuke kaders toevoegen of de illustraties verplaatsen/toevoegen. Uiteraard kun je ook de tekst zelf bepalen. Je kunt bijvoorbeeld een leuk gedichtje of een kort verhaaltje plaatsen, het is maar net wat je zelf wilt. Ook het plaatsen van een foto is mogelijk en maakt het geboortekaartje compleet en origineel.

Originele geboortekaartjes
Na het ontwerpen van de unieke geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl kun je eerst een proefkaartje bestellen om te kijken of het zelf ontworpen geboortekaartje geheel naar wens is. Als het geboortekaartje nog niet aan al jouw wensen voldoet, kun je het geboortekaartje altijd nog verder aanpassen. Hierdoor ontwerp je een uniek geboortekaartje dat helemaal past bij jullie wondertje!

Zodra je helemaal tevreden bent kun je de kaartjes laten verzenden. Dit doe je heel gemakkelijk door een adressenbestand in te voeren en de geboortekaartjes worden vanzelf verzonden. Doe je dit liever zelf, dan kan dat ook. Bestel je voor 15:00 je unieke geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl dan heb je ze de volgende dag in huis!

Kijk voor het volledige aanbod op Geboortekaartje.nl

Unieke geboortekaartje

 

 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>