Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Unieke geboortekaartjes

Binnenkort moet jullie kleine schat aan de wereld worden gepresenteerd. Dat kan je op verschillende manieren doen, maar een geboortekaartje is toch wel het middel bij uitstek. Kaartopmaat.nl brengt geboortekaartjes op een hoger plan. Je maakt ze zelf op de website en creëert door de vele opties unieke geboortekaartjes.

Maar wat maakt Kaartopmaat.nl dan zo speciaal? Om antwoord op deze vraag te krijgen hield ik twee aparte interviews met een aanstaande ouders. Zij kregen de hiervoor genoemde vraag voorgeschoteld.

Interview met Magda Comijn
“Het mooie van Kaartopmaat.nl is het hele concept van maken tot verzenden. Alles gaat via de computer en dat past perfect in mijn straatje. Door de vele elementen die terug te vinden zijn op de website, is elk geboortekaartje exclusief. Met achtergronden, zelfgemaakte foto’s, kaders, figuurtjes en tekstjes heb ik al twee unieke geboortekaartjes gemaakt. Begrijp mij niet verkeerd hoor, ik krijg geen tweeling. Mijn vriendin is toevallig ook zwanger, maar kan niet zo goed met computers overweg. Ik maakte voor haar een kaartje, die zij op haar beurt weer aanpaste. Echter hoorde ik gister dat zij, door de gemakkelijke stappen op Kaartopmaat.nl, zelf al een uniek geboortekaartje had gemaakt. Zo zie je maar dat iedereen het kan.”

Henk de Vlaat heeft zelf een geboortekaartje gemaakt omdat zijn vrouw druk bezig was met de dikke buik. Hij liep tegen andere leuke dingen aan. Lees hieronder wat hij van het concept vindt.

Interview met Henk de Vlaat
“Mijn vrouw had uiteraard andere dingen aan haar hoofd dus het vinden van het perfecte geboortekaartje werd bij mij neergelegd. Ik dacht, laat ik eens op Google zoeken en ik kwam al snel op Kaartopmaat.nl terecht. Ik merkte al snel hoe makkelijk het op de website is en wat voor een unieke geboortekaartjes je kan maken. Ik wilde geen overhaaste beslissingen nemen en besloot om drie verschillende proefversies te bestellen. Op Kaartopmaat.nl is het mogelijk om mijn zelfgemaakte, unieke geboortekaartje thuis te laten bezorgen. Zo kon mijn vrouw ze ook goed bekijken, aanraken en in principe controleren, want mijn vrouw wil wel een vinger in de pap hebben.”

Een geboortekaartje zelf ontwerpen is nog nooit zo leuk geweest!Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>