Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Samen zoeken naar unieke geboortekaartjes

Bij samen gezellig zwanger zijn hoort óók samen zoeken naar unieke geboortekaartjes. Sommige stellen zitten avondenlang op internet om dat éne unieke kaartje te vinden dat past bij de geboorte van hun kind. Wat zoeken op internet zo leuk maakt is dat je er veel meer keus hebt dan bij een gewone drukkerij, én dat je op allerlei originele ideeën komt. De website Kaartopmaat.nl heeft zich hierin zelfs volledig gespecialiseerd.

Unieke geboortekaartjes naar exclusief ontwerp
Topillustratoren hebben exclusief voor Kaartopmaat.nl een groot aantal unieke geboortekaartjes ontworpen die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zoek je een originele kaart, dan ben je hier dus aan het juiste adres! Wil je een geboortekaartje waarvan er écht maar één bestaat? Kaartopmaat.nl biedt je ook de mogelijkheid om zelf een kaartje te ontwerpen.

Op de site staat een programma waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Je maakt een keuze uit verschillende kleuren, kaders, achtergronden en illustraties, en combineert die met elkaar. Voeg er een eigen foto en/of tekst aan toe en jouw unieke geboortekaartje is klaar voor verzending!

Drukwerk en verzendservice
Via Kaartopmaat.nl kun je jouw unieke geboortekaartjes straks laten drukken en versturen. De mogelijkheden staan op de website duidelijk vermeld. Zowel eigen foto’s als adressenbestanden kun je eenvoudig uploaden. Kaartopmaat.nl regelt de rest. Mensen die eerder ervaring hebben opgedaan met deze site zeggen stuk voor stuk dat de kwaliteit professioneel is en dat de verzending stipt op tijd wordt verzorgd.

 

 

 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>