Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Voor je oogappel

Met de geboorte van jullie oogappeltje in het verschiet is het tijd om na te gaan denken over de geboortekaartjes die jullie gaan versturen naar jullie vrienden en familie. Om te laten zien dat jullie oogappeltje, jullie lot uit de loterij, jullie schot ik de roos geboren is verstuur je via Kaartopmaat.nl de leukste geboortekaartjes.

 

Een appeltje voor de dorst

Maak een geboortekaartje met een appel om aan iedereen te laten zien dat jullie oogappel geboren is. Op Kaartopmaat.nl heb je allerlei leuke geboortekaartjes waarmee je aan de slag kunt om zo jullie perfecte kaartje samen te stellen. Als tussen alle kaarten van de beste en hipste designers niets zit dat naar jullie wens is, ga dan helemaal zelf aan de slag.

Met de achtergronden, kaders, illustraties en lettertypes van de website maak je in een handomdraai jullie perfecte geboortekaartje met een appel.

 

De appel valt niet ver van de boom

Zijn jullie helemaal klaar met klussen en tevreden over het geboortekaartje met appel? Versturen maar! Heb je op je computer een adressenbestand staan waarin de adressen van je vrienden en familie staan? Mooi, dan kun je die uploaden in de applicatie en kunnen de kaartjes direct verstuurd worden. Je kunt ook eerst de kaartjes naar je eigen huis laten versturen om ze vanuit daar persoonlijk naar je vrienden en familie te sturen.

 

Op Kaartopmaat.nl stuur je de leukste geboortekaartjes!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>