Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

In verwachting

Ben jij ook in verwachting? Gefeliciteerd! Dan is het nu de tijd om geboortekaartjes te maken. Je kan zelf geboortekaartjes maken op Kaartopmaat.nl. Het wordt een uniek kaartje want niemand zal dezelfde kaart hebben als jou.

Geniet!
Mensen zeggen altijd dat het geweldig is om in verwachting te zijn. Er groeit een echt persoontje in je lichaam. Dit is een aparte ervaring die niet iedere vrouw mag beleven in haar leven. Iedereen zegt dan ook altijd: “geniet ervan, voor je het weet is het voorbij!”.

Veel tijd
Als een vrouw in verwachting is wil zij een bezigheid hebben, vooral bij de laatste loodjes. Daarom kan je er ook lekker lang over doen om een kaartje te maken. Heb je even geen zin meer, dan kan je het opslaan en er de volgende dag mee verder gaan. Zolang het kaartje maar op tijd klaar is voordat die kleine er is.

Creatief zijn
Het gevoel dat je hebt als je zwanger bent wil je natuurlijk ook delen met familie en vrienden, daarom wil je dat jouw geboortekaartje er geweldig uitziet. Jouw gevoel kan je op jouw manier uitten door creatief te zijn. Je kan echt het hele kaartje zelf maken. Maar als je even geen inspiratie hebt, kan je bij de voorbeeldkaartje kijken.

Ben je in verwachting ga dan snel naar Kaartopmaat.nl en wacht niet langer!

 Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>