Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

In verwachting?

Wat een mooi fenomeen; in verwachting zijn. Het krijgen van een baby, de wereld een nieuwe leven schenken en verantwoordelijk zijn voor het leven van deze kleine, kwetsbare en prachtige baby! Geboortekaartje.nl weet waar het over gaat en helpt met het geven van liefde.

Iedereen kan in verwachting zijn; je zus, moeder, buurvrouw, lerares, beste vriendin. Elke vrouw is anders, heeft andere interesses, heeft (hopelijk) een andere partner en andere woonadres. Al deze factoren bepalen het soort kaart dat zij gaan krijgen.

Elke vrouw in verwachting heeft tevens een hoge verwachting. Dit wil zeggen dat er wel degelijk moeite gedaan moet worden als het neer komt op een kaartje. Ze zien namelijk direct of hij gepersonaliseerd is en met al die hormonen die door het lijf gieren, is een verkeerd kaart geen goed idee.

Gelukkig heeft Kaartopmaat.nl precies wat jij nodig hebt; een ansichtkaart ontwerp systeem die ervoor zorgt dat jij elk element kan bewerken zoals jij (of de vrouw in verwachting) dat wilt!

Kaartopmaat.nl, het kaartje voor iedereen.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>