Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Laat de concept geboortekaartjes je inspireren

De één vindt het fijn om een standaard geboortekaartgeboortekaartje conceptje te versturen terwijl de andere juist liever een eigen kaartje maakt. Behoor jij tot de tweede groep maar heb je weinig inspiratie dan kun je er voor kiezen om een bestaand concept van geboortekaartjes te gebruiken om jullie perfecte geboortekaartje te maken. Op Kaartopmaat.nl vind je heel erg veel concepten van geboortekaartjes, allemaal gesorteerd in vele leuke thema’s.

Pas een concept geboortekaartje helemaal aan
Behalve dat je veel inspiratie kan opdoen van concept geboortekaartjes is het ook mogelijk om de kaart te gebruiken om jullie eigen perfecte kaartje te maken. Zie je een concept geboortekaartje dan kun je dit kaartje namelijk helemaal naar eigen wens aanpassen. Zo kun je illustratie toevoegen of verwijderen, de achtergrondkleur veranderen een eigen tekst plaatsen en nog veel meer. Wat helemaal leuk is, is om een eigen foto toe te voegen. Iedereen zal meteen zien hoe jullie wolkje er uitziet en het kaartje zeker bewaren!

Sla jullie geboortekaartje conceptconcept op
Het is slim om het geboortekaartje niet in de laatste periode van de zwangerschap te maken omdat deze tijd al hectisch genoeg kan zijn. Het makkelijkste is om het kaartje een tijd van te voren te maken op Kaartopmaat.nl, op te slaan als concept en als jullie baby’tje geboren is de gegevens te verwerken in het bestaande concept en het de geboortekaartjes te laten verzenden. Doe je dit voor 15:00 dan ligt het geboortekaartje de volgende dag al op de mat!

De leukste concept geboortekaartjes vind je op Geboortekaartje.nl


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>