Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Voorbeeld geboortekaartje op internet

Zoek je een leuk voorbeeld geboortekaartje, kijk dan om te beginnen op internet! Het brengt de geboorte dichterbij als je nu alvast gaat nadenken over het kaartje dat je straks versturen wilt. Met of zonder foto? Klassiek of hip van stijl? Romantisch of stoer? Op de site Kaartopmaat.nl staan tientallen voorbeelden van geboortekaartjes. Een bezoekje aan deze website is daarom een must als je wilt weten wat er allemaal te koop is op dit gebied.

Zoek je een voorbeeld geboortekaartje? Onderzoek dan de diverse stijlen
De voorbeelden op Kaartopmaat.nl zijn onderverdeeld in verschillende collecties die stuk voor stuk een speciale stijl vertegenwoordigen. Klassiek, hip, romantisch, sportief, grappig, vertederend, Retro, Hollands… echt teveel om op te noemen! Toch loopt door die verschillende stijlen één duidelijke lijn. Alle voorbeeld geboortekaartjes zijn bijzonder en speciaal ontworpen voor stijlbewuste jonge ouders van nu. Wil je een voorbeeld van zo’n geboortekaartje ontvangen om de kwaliteit te kunnen beoordelen? Tegen kostprijs stuurt Kaartopmaat.nl jou er een toe.

Ook voorbeeld geboortekaartje met eigen foto en tekst
De service van Kaartopmaat.nl gaat echt heel ver. Je kunt er niet alleen kant en klare kaarten bestellen die worden bedrukt met (natuurlijk) een eigen tekst, maar ook een voorbeeld geboortekaartje laten drukken met daarop een door jou zelf gemaakte foto. Zodra de baby geboren is vervang je die natuurlijk door de eerste foto van je prinsenkind!

Zo’n proefdruk van een voorbeeld geboortekaartje kost echt bijna niks. En het is natuurlijk een prima manier om erachter te komen welke stijl het beste bij jullie past.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>