Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Jouw eigen geboortekaartje ontwerpen

Verwacht je binnenkort een kindje en wil je een passend geboortekaartje ontwerpen? Overweeg dan eens om via Kaartopmaat.nl een geheel eigen geboortekaartje te ontwerpen. Onderstaand leggen we in een aantal stappen uit en geven we tips hoe je het beste jouw geboortekaartje kunt ontwerpen.

Stap 1. Kies een thema
Voor de keuze van je kaart is het raadzaam om eerst een aansprekende stijl te kiezen voor je kaartje. Wil je een Hip geboortekaartje ontwerpen, of juist Retro of Klassiek? Surf naar Kaartopmaat.nl om je hier op diverse thema’s te oriënteren.

Stap 2. Kies een geschikt formaat
Voor het ontwerpen van je geboortekaartje heb je de keuze uit een vierkant of rechthoekig formaat. Daarnaast kan je kiezen voor een enkele of een dubbele kaartje. Het vierkante dubbele geboortekaart formaat wordt het meest gekozen.

Stap 3. Je geboortekaartje ontwerpen
Bij een goede online geboortekaarten service zoals Kaartopmaat.nl zijn er tal van variatiemogelijkheden met achtergronden, kaders, figuren, lettertypes en kleuren. Je kunt hier verschillende items bij het ontwerpen van je geboortekaartjes ‘op elkaar stapelen‘ net zoals in het programma Adobe Photoshop. Kaartopmaat.nl biedt al deze mogelijkheden. Er zijn hierbij een drietal gradaties te onderscheiden om je geboortekaartjes te ontwerpen;

  • Je kiest een bestaand ontwerp en verandert alleen de naam en jouw persoonlijke gegevens. Je bent dus al helemaal tevreden met de voorbeeldkaart en hoeft verder weinig tijd besteden aan het bestellen van je kaart,
  • Je bent tevreden over het ontwerp, maar wilt hier nog een persoonlijke touch aan geven; je verandert het gekozen ontwerp naar eigen smaak met achtergrondjes, figuurtjes, kleuren en lettertypes in de gekozen stijl.
  • Je bent lekker creatief ingesteld en wilt lekker je eigen geboortekaartje ontwerpen.

Geboortekaartje ontwerpen gemaakt door verschillende aanstaande ouders op Kaartopmaat.nl

Jouw geboortekaartje ontwerpen
Ga direct naar Kaartopmaat.nl om de mogelijkheden om zelf jouw geboortekaartje te ontwerpen te bekijken. Succes met het ontwerpen!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>