Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes maken

Geboortekaartjes maken
Zelf de geboortekaartjes maken is voor veel kersverse ouders een uitdaging die ze dolgraag aan willen gaan. En terecht: jullie nieuwe kindje verdient natuurlijk een nog-nooit-vertoond geboortekaartje! Maar geboortekaartjes maken, is dat niet vreselijk veel werk…? Anne Dillinger schrijft over zijn ervaringen met Kaartopmaat.nl:

Geboortekaartjes maken in een wip
“Drie maanden geleden is mijn zoon geboren. Ruim van tevoren ben ik op onderzoek gegaan, via internet, naar een manier om zelf geboortekaartjes te maken. Want natuurlijk wilden we wat origineels. Uiteindelijk ben ik op Kaartopmaat.nl uitgekomen. En dat is me erg goed bevallen.”

Kaartopmaat.nl is nummer één
Anne Dillinger: “Wat me over de streep trok was het keuzeprogramma en alle dingetjes die je zelf kunt doen aan je kaartje. Ik heb een aantal kaartjes gemaakt en daar een proefdruk van aangevraagd. Ik was positief verrast door de kwaliteit van het drukwerk. De geboortekaartjes zagen er echt fantastisch uit. Uiteindelijk zijn we voor een bestaand ontwerp gegaan uit de Retro serie. Kortom: we zijn erg tevreden.”

Geboortekaartjes maken? Neem zelf eens een kijkje op de Geboortekaartje website!Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>