Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes ontwerp

Jullie engeltje is geboren en jullie zijn waarschijnlijk erg trots! Jullie willen jullie trots met de hele wereld delen. Wat jullie te doen staat is het kiezen van een geboortekaartje. De website Kaartopmaat.nl maakt het voor jullie mogelijk om unieke, bijzondere en persoonlijke geboortekaartjes te ontwerpen. Unieke geboortekaartjes voor jullie unieke baby.

Ruime collectie
Op de website kun je een ruime collectie vinden aan verschillende kaarten en categorieën. Wil je echte Hollandse geboortekaartjes ontwerpen, dan kies je voor de categorie “Hollands”. Heb je liever hippe en trendy of retro geboortekaartjes, dan kies je voor de categorie “Hip&trendy”. Dit zijn een aantal categorieën waar je uit kunt kiezen.

geboortekaartjes ontwerp

Bijzonder en eigen
In een paar eenvoudige stappen ontwerp je bijzondere en eigen geboortekaartjes. Het begint allemaal met het kiezen van een kaartsoort en een formaat. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een kant-en-klare kaart, of een blanco kaart. Nadat je een soort kaart hebt gekozen kun je aan de slag. Je kunt zelf een foto uploaden, je eigen tekst, kleur, achtergrond en kaders bepalen. De volgende stappen zijn het bestellen van jouw ontworpen geboortekaartjes en deze te bestellen!

Deel je trots
Nu kun je jouw trots delen met je familie, vrienden en buren. Jouw unieke en speciale kindje, met een uniek en speciale geboortekaartjes ontwerp.

Ontwerp eigen en excentrieke geboortekaartjes op Geboortjekaartje.nl!


U kunt niet meer reageren.