Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes ontwerpen

Zelf geboortekaartjes ontwerpen… die kunst en creativiteit is niet iedereen gegeven. Of toch wel? Met een beetje hulp van website Kaartopmaat.nl  kom je – zelfs met twee linkerhanden! – al een heel eind. Deze helemaal op de geboorte gerichte site heeft een speciaal programma ontwikkeld om geboortekaartjes te ontwerpen. Hoewel zelf totaal niet creatief, hebben Tomas en Anna de proef op de som genomen. En het resultaat? Echt, hartstikke leuk en professioneel!

Geboortekaartjes ontwerpen kun je zelf
De negen maanden van Tomas en Anna zijn nog lang niet om, maar zij kunnen nauwelijks wachten. De plannen voor de babykamer zijn zo goed als rond en Tomas en Anna weten ook al welke kleur het wordt (!). Sinds gisteren maakt ‘geboortekaartjes ontwerpen’ ook volop deel uit van hun voorpret. Op Kaartopmaat.nl hebben zij een hele avond zitten spelen met (achtergrond) kleuren, illustraties, lettertypen, kaders, tekstjes en foto’s (“willen we eigenlijk wel een foto op ons geboortekaartje?”) Het resultaat zag er hartstikke gaaf en origineel uit.

Zelf zien is zeker weten
Maar ja, het scherm is natuurlijk geduldig en licht de kleuren mooi uit. Ga je zelf geboortekaartjes ontwerpen dan hangt heel veel af van de kwaliteit van drukwerk en papier! Ook daar heeft Kaartopmaat.nl het ideale antwoord op gevonden. Met een simpele klik van de muis kun je een proefdruk bestellen van je eigen geboortekaartjes ontwerp. Die wordt vervolgens keurig naar je huis verstuurd. Wat kost dat? De postzegel + een beetje! Vanmiddag lag ons eigen geboortekaartjes ontwerp in de brievenbus en het ziet er helemaal super uit. Alleen wil ik misschien toch nog een ander kleurtje…. Dat wordt dus nog een avondje geboortekaartjespret!

Wil je zelf jouw Geboortekaartjes ontwerpen? Dan dan snel naar de website van Kaartopmaat.nl!Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>