Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

geboortekaartjes ontwerpen

Als je geen grafisch natuurtalent bent, is iets zelf ontwerpen nog best lastig. Maar je eigen geboortekaartjes ontwerpen kan gelukkig gemakkelijk op Kaartopmaat.nl. Lees hier tips & trucs om een geboortekaartje te maken.

Hoe begin je?
Geboortekaartjes ontwerpen is met de applicatie van Kaartopmaat.nl leuk en simpel. Maak eerst een keuze tussen een blanco kaart of een voorbeeldkaart. Die laatste kun je nog naar hartenlust veranderen.

Wel of geen foto?
Bedenk van tevoren of je een foto van je kroost wilt gebruiken als achtergrond van het kaartje. Je kunt naast dat lieve gezichtje van je baby ook een voetje of een handje fotograferen. Als je een foto van je baby wilt gebruiken, kun je beginnen met het uploaden van de foto naar de applicatie. Dan begint geboortekaartjes ontwerpen pas echt.

Hoe maak je er een geheel van?
Om er een echt geheel van te maken, is het slim om te beginnen met een achtergrond. Dat kan dus een foto zijn of een achtergrondje van de applicatie. Kies daarna een kader uit. Vaak kan je dankzij het kader zien wat een goede plek is voor de naam van je kindje. Heb je nog ruimte over? Er zijn talloze leuke plaatjes beschikbaar die matchen met het kader en de achtergrond. Nadat je de voorkant hebt gemaakt kun je de binnenkant opvullen met een leuk gedichtje en het bezoekadres. Voor je het weet kan je een echt geboortekaartje zelf ontwerpen!

Geboortekaartjes ontwerpen is heel leuk om te doen en doe je gemakkelijk bij Kaartopmaat.nl!Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>