Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes ontwerpen

Verwachten jullie een kindje en wil je graag zelf jullie geboortekaartjes ontwerpen? Dat kan via sommige online geboortekaartjes services op internet. De meeste van deze sites bieden weliswaar kant en klare kaarten aan, maar www.Kaartopmaat.nl biedt naast een selectie met een paar honderd voorbeeldkaarten ook een ontwerpprogramma waarmee je zelf aan de slag kunt gaan met het aanpassen van deze voorbeeldkaarten, of een geheel eigen ontwerp kunt maken. Een fantastisch leuk idee voor mensen die echt met iets origineels voor de dag willen komen!

Zelf geboortekaartjes ontwerpen via het online ontwerpprogramma

Negen maanden tijd om geboortekaartjes te ontwerpen
Het ontwerpprogramma van Kaartopmaat.nl is geduldig en je hebt tenslotte negen maanden de tijd om je eigen geboortekaartjes te ontwerpen. Combineer verschillende kleuren, kaders, achtergronden, lettertypen, teksten en illustraties met elkaar, net zolang tot je het ontwerp op je scherm hebt staan. Is het resultaat toch nog niet helemaal naar je zin, Dan kun je morgen gewoon opnieuw beginnen! Wees niet bang dat je zelf een supercreatief talent moet zijn. Kijk maar eens op deze website wat er allemaal mogelijk is. Het ontwerpprogramma neemt je als het ware bij de hand en helpt je vanzelf op weg.

Geboortekaartjes ontwerpen vraagt wel om een proefdruk
Ook al ziet jouw ontwerp er op het scherm fantastisch uit: vraag altijd een proefdruk aan. Tegen geringe kostprijs krijg je een voorbeeld van jouw geboortekaartje ontwerp toegestuurd. Op die manier kun je zelf beoordelen of het echte kaartje er net zo mooi uitziet als op het scherm. Wil je liever nog wat veranderingen aanbrengen, dan is dat in dit stadium nog geen enkel probleem. Kaartopmaat.nl is een initiatief van Create2send en Sanoma uitgevers en staat garant voor uitstekende kwaliteit en prima service. Een aanrader voor doe-het-zelvers als aanstaande ouders die een smaakvol kaartje zoeken!

Wil je zelf jouw geboortekaartjes ontwerpen? Ga dan snel naar de website van Kaartopmaat.nl


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>