Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Jullie geboortekaart zelf maken

Je kunt ervoor kiezen om jullie geboortekaartje bij de drukker te bestellen. Behalve dat dit heel duur is, vergt het ook nog eens veel tijd. Dat is in een drukke periode als die van jullie niet echt handig. Wil je veel tijd en moeite besparen? Dan is het slim om de geboortekaart zelf te ontwerpen. Op Kaartopmaat.nl gaat dit heel erg gemakkelijk.

Geboortekaart zelf ontwerpen
Wil je het nog origineler dan kun je de geboortekaart zelf ontwerpen op Kaartopmaat.nl. Met de kaartenapplicatie kan iedereen een kaartje aanpassen en zelf helemaal zelf ontwerpen! Je bepaalt dan zelf wat de achtergrondkleur is, welk kader je leuk vindt, welke illustraties je mooi vindt en natuurlijk kun je een eigen foto plaatsen! Als je de geboortekaart zelf hebt ontworpen, kun je het ontwerp opslaan. Als jullie baby’tje geboren is kun je het kaartje afmaken en klaar ben je.

De volgende dag in huis
Niet alleen de geboortekaart zelf ontwerpen is heel gemakkelijk, ook het versturen is een eitje. Je kunt ervoor kiezen om de kaarten zelf te versturen of dit door Kaartopmaat.nl te laten doen. Stuur je de kaarten graag zelf op, dan worden de geboortekaartjes in een pakket naar je huis verzonden. Heb je het al druk genoeg dan kun je ze ook laten verzenden. Het enige wat je hoeft te doen is een adressenbestand invoeren. Bestel je de kaarten voor 15:00 dan is iedereen de volgende dag op de hoogte van jullie wondertje!

geboortekaartjes zelf maken

Je geboortekaart zelf maken doe je op Kaartopmaat.nl                                                


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>