Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Zelf geboortekaartje ontwerpen

Zelf een geboortekaartje ontwerpen doe je nu gemakkelijk en met veel plezier op Kaartopmaat.nl

Zelf een geboortekaartje ontwerpen. Het is tegenwoordig mogelijk. Toch zijn er nog altijd mensen die hier huiverig tegenover staan. Nergens voor nodig! Bij Kaartopmaat.nl kun je zelf een professioneel geboortekaartje ontwerpen. Bijvoorbeeld met meer dan 1000 voorbeeld geboorte figuurtjes, achtergrondjes en kadertjes. Ook biedt de site de mogelijkheid om zelf je geboortekaartje te ontwerpen aan de hand van een voorbeeldkaartje.

Zelf online je geboortekaartje ontwerpen is ook goedkoper dan op de ouderwetse manier. Plus je hoeft jouw geboortekaartjes na het drukken niet zelf op te halen, ze worden allemaal thuis bezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om de geboortekaartjes die je zelf hebt ontworpen direct bij de geadresseerden te laten bezorgen.

Bang dat het zelf ontwerpen van geboortekaartjes teveel tijd inneemt na de bevalling? Maak je vooral geen zorgen! Je kunt jouw geboortekaartjes al zelf ontwerpen en klaarzetten voor de bevalling. Je slaat jouw geboortekaartje op via Kaartopmaat.nl. Na de bevalling hoef je dan alleen nog even de naam toe te voegen op het geboortekaartje en klaar ben je! Kan je weer lekker alle aandacht besteden aan jullie kleine wondertje!

Tip: bestel altijd eerst even een voorbeeld geboortekaartje via Geboortkaartje.nl; dan kan je van te voren al even het resultaat bewonderen!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>